Церква Миколая, Львів
Запитання священику

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

    Сьогодні четвер, 20 липня 2017 р.Б.

Недільна школа

У формуванні людської особистості вирішальне значення мають дитячі роки. Душа дитини відкрита до добра і зла, а свідомість, як чистий аркуш паперу, і є важливим, щоб там були вписані слова високої духовності та моралі. Першими вчителями дитини є її батьки. У спілкуванні з дітьми та їх вихованні батьки повинні керуватися  нормами християнської моралі. І тут на допомогу їм приходить Церква. Протягом багатьох століть Церква в Україні відігравала  роль  не тільки Дому Божого, міcця молитви , але й виконувала місію осередку християнського життя, формувала духовність особистості, світогляд цілої нації. У справі виховання дітей не можна і сьогодні оминути Церкву. «Пустіть дітей приходити до мене, не забороняйте їм : бо таких Царство Боже» (Мр. 10.14). Ці слова Христа Спасителя потрібно розуміти, як Господню заповідь батькам. Для правдивого пізнання Бога, віри в Нього і спілкування з Ним, для благочестивого християнського життя дітям потрібна додаткова наука.

Тому Княжий храм Св. Миколая Чудотворця відновлює роботу недільної школи.

У недільній школі діти навчаться:

–       вірити в Бога,тобто мати щире і тверде переконання вЙого існуванні;

–       завжди пам`ятати про Бога, любити Його всім серцем, всією душею і всією думкою, все робити за Його заповідями;

–       надіятись на Бога, поклонятися Йому, прославляти Його і зажди дякувати Йому;

–       без перестороги, безбоязно сповідувати Бога і ніколи не відмовлятися від своєї віри;

–       читати і вивчати Святе Письмо, твори Святих Отців і Вчителів Церкви, історію Церкви Христової, книги релігійно- морального  змісту;

–       завжди відвідувати Храм, брати активну участь у всіх богослужіннях, постійно молитись, слухати проповіді та настанови священнослужителів, спілкуватись з ними;

–       шанувати батьків, бути покірним їм, любити та поважати свїх ближніх як самих себе;

–       бути добрими дітьми Божими.

Тож запршуємо всіх бажаючих приводити своїх дітей на навчання в недільну школу Княжого храму Св. Миколая Чудотврця.

Заняття будуть проводитись щонеділі о 16 годині, в церкві Св. Миколая, за адресою: м. Львів, вул. Богдана Хмельницького 28а.

Деталі за телефоном: 235-82-74